Νούση Κατερίνα

Νούση Κατερίνα

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΔΙΑΚΟΣΜΉΤΡΙΑ – ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
ΑΝ. ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Χρυσούπολη. Οι γονείς μου είναι ο Γιώργος Νούσης, επιπλοποιός και η μητέρα μου η Σταυρούλα Μπεσλέμη, ελεύθερη επαγγελματίας – νοικοκυρά. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτριο Καραλανίδη επίλαρχο εν αποστρατεία και έχω δύο παιδιά, την Χριστίνα και τον Ιωάννη.
Είμαι απόφοιτη του ΕΠΑΛ Χρυσούπολης. Σπούδασα στο KΕΚ Πυθαγόρας στο τμήμα Διακόσμηση Εσωτερικών & Εξωτερικών χώρων και στην σχολή Χελιδόνι στο τμήμα κατασκευές με γυαλί Βιτρό. Παρακολούθησα σεμινάριο Διοίκησης επιχειρήσεων στον ΟΑΕΔ Ξάνθης.
Παράλληλα με τις σπουδές μου, δούλεψα στο κατάστημα επίπλων γραφείου FITTER. Στην συνέχεια εργάστηκα ως σχεδιάστρια – πωλήτρια στην Ιταλική εταιρεία VENTO ITALIANO με ειδίκευση στις Ιταλικές κουζίνες. Εργάστηκα ως διακοσμήτρια σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία σχεδιάζοντας ξενοδοχεία και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Το 2007 ανέλαβα την οικογενειακή επιχείρηση, βιοτεχνία κατασκευής επίπλων – κυτιοποιία – σκάλα εργασίας και παράλληλα εργάζομαι ως διακοσμήτρια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Η ανάγκη να βρίσκομαι κοντά στα παιδία μου με ώθησε να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά. Έκτοτε διετέλεσα πρόεδρος στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Ξάνθης . Πρόεδρος για (6) έξι συναπτά έτη στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και 1ου & 3ου νηπιαγωγείου Χρυσούπολης. Εκλέχτηκα στον Πολιτιστικό σύλλογο Χρυσούπολης για (2) δύο θητείες την πρώτη ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και την δεύτερη ως γραμματέας. Εκλέχτηκα στον Εμπορικό Σύλλογο για (2) δύο τριετίες ως αντιπρόεδρος και συνεχίζω να είμαι μέχρι τώρα. Ήμουν μέλος του Δ.Σ . στο σύλλογο Ηπειρωτών ως υπεύθυνη Δ. Σχέσεων. Είμαι ταμίας στον Α.Ο. Χρυσούπολης και ενεργό μέλος από το 2016 στην ΔΗΜ.ΤΟ. Νέστου με αρμοδιότητα στα θέματα παιδείας. Το 2017 εκλέχτηκα στο Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας ως Αναπληρωτής Πρόεδρος στο τμήμα Μεταποίησης . Είμαι μέλος της επιτροπής διοργάνωσης KAVALA EXPO 2019. Έθεσα για πρώτη φορά υποψηφιότητα με τον συνδυασμό ¨Νέα Εποχή¨ του Σάββα Μιχαηλίδη στο τοπικό διαμέρισμα Χρυσούπολης το 2014.

ΕΜΠΟΡΟΣ