Χιώτης Κωνσταντίνος

Χιώτης Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ας γνωριστούμε…….
Ο Κωνσταντίνος Χιώτης γεννήθηκε στην Χρυσούπολη Νέστου -Καβάλας όπου και ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.  Η στρατιωτική καριέρα όπου ακολούθησε, ξεκίνησε το 1986 και ολοκληρώθηκε το 2016, υπηρετώντας την πατρίδα από διάφορες θέσεις ευθύνης.
Επέλεξε να μην εγκαταλείψει την πόλη όπου γεννήθηκε και επέστρεψε σε αυτήν με διάθεση προσφοράς για τον τόπο του. Η παρουσία του σε θέματα που αφορούν την κοινωνική προσφορά, εθελοντισμό, την παιδεία και την υγεία είναι συνεχής για την επαρχία Νέστου.
Σημαντικός σταθμός για όλα τα παραπάνω αποτέλεσε η δημιουργία από τον ίδιο της Ιστοσελίδας Chrysoupoli News, μια ιδέα που σκοπό είχε και έχει την προβολή γεγονότων για το τόπο όπου ζούμε.
Αποτελεί για τον ίδιο ύψιστη τιμή η επιλογή, την οποία αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά, αλλά και με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης, η πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου κ. Σάββα Μιχαηλίδη για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Είναι παντρεμένος με τη Χρύσα Δαμιανού, ιδιωτικό υπάλληλο, και έχουν δύο παιδιά, τον Στέλιο και την Βασιλική.
                                                                  Λίγα λόγια…
Θα προσπαθήσω  με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ σε αυτήν την τιμητική επιλογή, να εκπροσωπήσω όλους εσάς, γνωρίζοντας  ότι στο νέο δημοτικό συμβούλιο Νέστου θα παρθούν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον του τόπου μας.
Με την εσωτερική δύναμη που νιώθω, πιστεύω ότι μπορούν και πρέπει να έρθουν καλύτερες μέρες για τη περιοχή όπου ζούμε .
Έφτασε η ώρα όλοι μας με τις επιλογές μας να προστατεύσουμε τον τόπο όπου ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας .
Με εκτίμηση,
Χιώτης Σ.Κωνσταντίνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέστου

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ