Μαμόπουλος Γεώργιος

Μαμόπουλος Γεώργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος τοπικού Χρυσούπολης

Ονομάζομαι Μαμόπουλος Γεώργιος του Ανδρέα και της Ελένης. Είμαι 39 ετών και είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός του ΑΤΕΙ Αθηνών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Χρυσούπολη όπου και διαμένω μέχρι σήμερα.

Μετά την πρακτική μου άσκηση στην ΣΕΚΑΠ ΑΕ εργάστηκα σε τεχνική εταιρεία με κύρια καθήκοντα τις τεχνικές εργασίες σε ηλεκτρονικές και ηλεκτρολογικές εφαρμογές.

Κατόπιν εργάστηκα στον τομέα της διακόσμησης εξωτερικών χώρων αναλαμβάνοντας την κατασκευή, προώθηση και πώληση προϊόντων.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την ανάπτυξη και παραγωγή νέων δυναμικών αγροτικών καλλιεργειών στην ευρύτερη περιοχή και είμαι ταμίας και ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τοπικού αγροτικού συνεταιρισμού ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Hellenic Optimum Foods.

Εδώ και 15 χρόνια είμαι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley Davidson Δικέφαλοι Ελλάς γνωστή και ως Twinheads στην οποία διατελώ τα τελευταία 8 χρόνια και ως σήμερα, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Με την ίδια φιλοσοφία έχω ενεργή παρουσία στο δήμο μας και σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και στηρίζω επί σειρά ετών την εθελοντική αιμοδοσία.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου μας, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος, με πολύ όρεξη για δουλειά και ζητώ την υποστήριξη σας.