Καγιά Ειρήνη

Καγιά Ειρήνη

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικού Χρυσούπολης

Γεννήθηκα στη Γερμανία αλλά μεγάλωσα στη Χρυσούπολη, είμαι παντρεμένη με το Χατζή Χρήστο, ηλεκτρολόγο και έχουμε τρεις κόρες.

Σπούδασα Ψυχολογία (B.A. in Social and Behavioral Sciences ) έχοντας επιμορφωθεί στην Εγκληματολογία, στο Ελληνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Σχολική Ψυχολογία σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Έχω εργαστεί εθελοντικά στην ΕΣΒΕ, Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και στο τμήμα Ψυχιατρικής του ΑΧΕΠΑ. Επίσης, έχω εργαστεί στις δικαστικές φυλακές της Κομοτηνής παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη στους καταρτιζόμενους φυλακισμένους.

Ταυτόχρονα, είμαι ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών στη Χρυσούπολη από το 2009 διδάσκοντας Αγγλικά και Γερμανικά με επιμόρφωση στη ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ στο Ανοιχτό πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έχω εργασιακή εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας από το 1995 και έχω εργαστεί στη Θεσσαλονίκη και στη Χρυσούπολη ως διευθύντρια σπουδών και καθηγήτρια, αλλά και στη Γερμανία διδάσκοντας σε Κέντρο Επιμόρφωσης Ενηλίκων.

Η αγάπη μου και για τα δύο επαγγέλματα είναι απόρροια της αγάπης και της εκτίμησης που τρέφω απέναντι σε κάθε εκπαιδευόμενο ανεξαρτήτου ηλικίας . Πιστεύω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στη μάθηση αλλά και στην συμβουλευτική διδασκόντων και γονέων για την αντιμετώπιση επιμέρους δυσκολιών και προβλημάτων προσαρμογής του παιδιού, στα πλαίσια της τάξης και της σχολικής ζωής γενικά.

Θέτω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτική Σύμβουλος στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Νέστου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με επικεφαλή τον κύριο Σάββα Μιχαηλίδη και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που με εμπιστεύεται. Έχοντας πρωτοπόρες ιδέες, όρεξη και μεράκι για ανιδιοτελή προσφορά θέλω να προσφέρω στον τόπο που αγαπώ, για να μπορέσουμε να παλέψουμε και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον και για τη γενιά μας και για τα παιδιά μας. Για ένα κοινό μέλλον στην ΠΑΤΡΙΔΑ, γιατί ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ να μένουμε εδώ και όχι παντού εκτός από εδώ.

ΜΑΖΙ λοιπόν ΜΠΟΡΟΥΜΕ ! Μαζί μπορούμε να αγωνοιστούμε με ΔΥΝΑΜΗ και να μοιραστούμε τα όνειρα μας με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Σας ευχαριστώ