Γκριτζελάκης Αλέξανδρος

Γκριτζελάκης Αλέξανδρος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χρυσούπολης

Γεννήθηκα στις 10/8/1980 στη Χρυσούπολη. Είμαι παντρεμένος με την Ανδρεάδου Κατερίνα ιδ. υπάλληλο και έχουμε 3 υπέροχα παιδιά τον Αλέξανδρο 10 ετών, την Έλενα 9 ετών, και τον Θησέα 5 ετών.

Είμαι επιχειρηματίας και δραστηριοποιούμαι αποκλειστικά με την επιχείρησή μου (ΓΚΡΙΤΖΕΛΑΚΗΣ Συνεργείο Αυτοκινήτων – Ελαστικά – Πωλήσεις Αυτοκινήτων, Νέα Περιμετρική Οδός στην Χρυσούπολη ) από το 1998.

Από 8 ετών απασχολούμαι ενεργά με τα κοινά της πόλης μου, καθώς συνδύασα την αγάπη μου για τη μουσική, με τη φιλαρμονική του δήμου μας (παίζω κορνέτα και κλαρίνο).

Ακόμη, από πολύ μικρή ηλικία ήμουν μέλος του αθλητικού συλλόγου ΝΕΣΤΟΣ, στον κλασικό αθλητισμό, με αρκετές διακρίσεις.

Τέλος, είμαι ενεργό μέλος του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Χρυσούπολης (Μ.Ο.Χ.).

Τα τελευταία χρόνια βιώνω και εγώ όπως εσείς τα ίδια άγχη, τους ίδιους φόβους και ανασφάλειες όχι μόνο για την οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα μας αλλά και γιατί ο τόπος μας – ο δήμος μας δεν προσπαθεί να αντισταθεί και να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης και ευμάρειας αν και έχει τεράστιες δυνατότητες.

Λείπει από το δήμο μας η κοινή λογική, η θέληση και η ικανότητα για να διεκδικήσει και να πετύχει συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης, για να γίνει απλή η καθημερινότητά μας, για να μειωθεί η ανεργία, για να μην φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό.

Έτσι, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του δήμου μας, γιατί ξέρω πως μπορώ να προσφέρω με τις γνώσεις μου στη διοίκηση και οργάνωση, αλλά και με την όρεξή μου για δουλειά, αλλά και με τη θέλησή μου να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Ζητώ τη στήριξή σας, γιατί μπορώ να βοηθήσω και να εργαστώ για αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη. Την ανάπτυξη του τόπου μας.

Στηρίζω το Σάββα Μιχαηλίδη, γιατί είναι αληθινός, ειλικρινής και με μεγάλη εμπειρία. Είναι ο Δήμαρχος των έργων στον τόπο μας (μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, γεωθερμία – υπογειοποίηση αρδευτικού αύλακα, κατασκευή 100 θέσεων διδασκαλίας κ.ά). Μαζί θα προχωρήσουμε με σχέδιο και πολύ δουλειά, να κάνουμε πράξη το όραμά μας για νέα μεγάλα έργα, που θα δώσουν πνοή στον τόπο μας, θα φέρουν ανάπτυξη και δουλειές για όλους. Μαζί θα ξαναφέρουμε την κανονικότητα στο δήμο μας, για να κάνουμε την καθημερινότητά μας απλή, εύκολη και χαρούμενη.

Σας Ζητώ να με ψηφίσετε.